Til din tjeneste

Menigheten utfører ulike tjenester som trossamfunn. Det å kunne betjene mennesker i vår region ser vi på som vår hovedoppgave. Vi som menighet er villig til å hjelpe deg, så fremt dette er mulig. Dette gjelder også selvfølgelig tjenester som ikke er nevnt i kategoriene nedenfor.

Til din tjeneste

En menighet som er kalt til å tjene, forvalte og elske.

Menigheten er en frittstående og selvstendig menighet, som er registrert i Den Norske Pinsebevegelsen. Vi er eget trossamfunn, og er registrert hos Fylkesmannen med alle de rettigheter som finnes hos et trossamfunn.

Menigheten utfører ulike tjenester, og nedenfor finner du noen av disse. Men vi står til din tjeneste også på andre områder, og om vi ikke kan hjelpe deg direkte, så vil vi hjelpe deg å finne hjelp.

1. Ved vielser og dødsfall

Vi som trossamfunn kan vie dere, og dere trenger ikke å tilhøre menigheten. En av våre pastorer tar kontakt med dere, og dere møtes til en samtale. Våre pastorer og dere kan forbeholde seg/dere retten til å ikke gå videre i prosessen etter denne samtalen. Vi er opptatt av å gjøre dette til deres dag, både når det gjelder lokaliteter og seremoni.

Vi som trossamfunn kan forrette i begravelser ved dødsfall. Våre pastorer gir deg nærmere opplysninger, og bistår deg på alle områder. Vi er med deg gjennom sorgen hvis ønskelig.

2. Omsorg- og besøkstjeneste

Vi utfører ulike omsorgstjenester, og vil gjerne hjelpe deg på alle områder. Vi er behjelpelig med en del praktiske oppgaver, og samtidlig kan vi utføre besøkstjeneste. Ved behov så setter vi deg i kontakt med våre medarbeidere på dette området.

3. Samtaletjeneste- og sjelesorg

Vi utfører samtaletjeneste etter behov, og vi har medarbeidere som utfører sjelesorg. Vi oppfordrer deg også til å ta kontakt med den offentlig helsetjenesten. Vi kan være behjelpelig med å finne den rette instans og de rette kontaktpersoner i det offentlige helsesystemet for deg. Ved behov så setter vi deg i kontakt med våre medarbeidere på dette området.
 

Send gjerne e-post til johnaager@yahoo.no eller ringe tlf.: 46 79 77 96